't Twentse Kozijnen Huis B.V.

’t Twentse Kozijnen Huis is een bedrijf met jarenlange ervaring en zeer gemotiveerd personeel. Het concept van ’t Twentse Kozijnen Huis laat moderne, gezellige en tegelijkertijd individuele ontwerpen toe met veel speelruimte voor persoonlijke wensen. Op deze manier kunt u uw eigen ontwerp en uitvoering door ons op een professionele wijze laten realiseren.

Hoe gaat het advies door onze mensen in zijn werk?

Allereerst is het belangrijk dat onze adviseur een idee krijgt van uw woning, woonwensen, lievelingskleuren en budget. Deze informatie kan het beste verkregen worden tijdens het adviesgesprek in uw eigen woning. Tijdens dit bezoek kan gelijk worden bekeken of uw wensen ook technisch ook allemaal haalbaar is.

Als u samen met onze adviseur tot een definitief ontwerp bent gekomen en u plaatst de opdracht bij ons, komt er vervolgens een technische medewerker die alles exact komt opmeten en alle wensen over bijvoorbeeld de draairichting van de deuren en ramen vastlegt. Vervolgens gaat het in productie en wordt, op de met u overeengekomen datum, alles gemonteerd.

Uw voordeel

 Verlaagd BTW tarief
 Teruggave van belasting
 Subsidie op isolatie

Wat bieden wij nog meer?

Na oplevering krijgt u van ons een garantiecertificaat waarmee u 10 jaar lang van een onbezorgde garantie geniet! Onze garantie heeft betrekking op alle door ons geleverde en gemonteerde producten zoals: kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien, scharnieren, sluitingen en sloten.