Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen

Er zitten alleen maar voordelen aan het hebben van kunststof kozijnen. In tegenstelling tot houten kozijnen, zijn kunststof kozijnen vrij van groot onderhoud. Het materiaal wat gebruikt wordt voor kunststof kozijnen zijn van hoogwaardige kwaliteit. 

Door de werkwijze van 't Twentse Kozijnen Huis is het plaatsen van kunststof kozijnen in 1 dag mogelijk. Het begint altijd met een gratis adviesgesprek met een van onze adviseurs. Wij zullen vervolgens alle maten opmeten en u een overzicht met daarin, de informatie die u nodig heeft verstrekken. U komt dus nooit voor verrassingen te staan. Wanneer u besluit om de kunststof kozijnen te plaatsen, zal de adviseur met u de dag afspreken om de kunststof kozijnen te monteren.

Vraag direct een offerte aan voor kunststof kozijnen
Naam
E-mail
Telefoon
Bericht

Garantie

Wij geven standaard 10 jaar garantie op uw kunststof kozijnen. Met de service van t Twentse Kozijnen Huis bent u verzekerd van kwaliteit.

Maatwerk

Elk huis is anders, daarom werkt 't Twentse Kozijnen Huis uitsluitend met op maat gemaakte kunststof kozijnen. Door de juiste voorbereiding krijgt u de beste kunststof kozijnen voor uw huis. 

 

Milieu

Door de lange levensduur van kunststof kozijnen is het gebruik van kunststof kozijnen beter voor het milieu dan houten kozijnen. Dit betekend dat het aanschaffen van kunststof kozijnen niet alleen scheelt in de portemonnee,  maar ook een steentje bijdraagt aan een beter milieu