Betaalplan

Financiering
Wilt u wel graag nieuwe kozijnen hebben maar u hebt niet het budget om alles in een keer te betalen, dan is dit geen probleem bij het Twentse Kozijnen Huis. U kunt dan gebruik maken van ons betaalplan. Dit wordt voor u geregeld, zodat u er geen omkijken naar heeft. 

Kunststof kozijnen almelo zijn al beschikbaar vanaf € 50,00 per maand (dit is 1 % van het te financieren bedrag). Als u nog in 2017 bestelt, profiteert u nog van de btw verlaging. 

 

Het betaalplan
Mocht u niet direct het totale budget hebben om alles in één keer te betalen, kunt u gebruik maken van het betaalplan van het Twentse Kozijnen Huis. Deze vorm van financiering is voordeliger dan bijvoorbeeld gebruik te maken van uw overwaarde, een verbouwings-hypotheek of een tweede hypotheek. U betaalt geen afsluitkosten en ook geen kosten voor de notaris. Ook met onze rentes  bent u voordeliger uit! Bovendien houden wij er rekening mee dat u wellicht wat sneller wilt betalen dan oorspronkelijk voorzien. Wij rekenen hier dan geen zware boetes voor, in tegenstelling tot andere vormen van financiering. 

 

Voordeliger uit met het betaalplan
Deze vorm van financieren is vaak een voordeliger alternatief dan bijvoorbeeld gebruik te maken van uw overwaarde, een verbouwings-hypotheek of een tweede hypotheek. U bespaart namelijk direct op de taxatiekosten, notariskosten en op de afsluitprovisie. Daarnaast is een hypotheek-rente vaak ook hoger. Mocht u vervroegd af willen lossen, betaalt u bij uw kredietverstrekker al snel stevige boetes.  Al deze extra kosten en administratieve rompslomp daarbij bespaart u met ons voordelige betaalplan. U weet dan op elk moment waar u aan toe bent, want de regels zijn helder en transparant: u betaalt elke maand precies hetzelfde bedrag.

De voordelen op een rij:
  • Een vast maandbedrag gedurende de looptijd
  • Geen verborgen kosten
  • Geen notariskosten, afsluitkosten of taxatiekosten
  • Vervroegd aflossen is mogelijk, zonder boete!
  • De rentekosten zijn mogelijk fiscaal aftrekbaar
  • Een transparant contract zonder kleine lettertjes. 


Bent u geïnteresseerd in ons betaalplan en wilt u weten wat het maandbedrag voor u is, dan helpt onze adviseur u graag.
U kunt ook bij hem terecht voor vragen over voorwaarden en andere details die voor u van toepassing zijn. 

Nota bene: Het Twentse Kozijnen Huis kan niet aansprakelijk worden gesteld van tussentijdse veranderingen in de belastingwetgeving.  


Natuurlijk zijn de partners waar het Twentse Kozijnen Huis mee samenwerkt op het gebied van financieringen altijd in het bezit van vergunningen voor het aanbieden van consumenten kredieten. Zij zijn geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten. Zij toetsen en registreren uw gegevens en aanvraag.

Meer informatie over Financiering? 
Neem contact met ons op
Naam
E-mail
Bericht